Sweet potato brownie

Hverdagsglimt

7cc05fc0-86c5-4dea-b437-bf8d453e7f6f En hverdag i sidste uge havde jeg kun et modul, så jeg tog dagen fri til afslapning, lidt projekter, en aflevering og til bare at starte dagen langsomt ud med bananpandekage og en god serie.

På det sidste har jeg lagt vægt på at trække stikket. Det har betydet, at jeg har taget mig god tid til at gå i køkkenet, løbe ture og brugt tid med mennesker, jeg holder af. Selvfølgelig har jeg stadig været i skole og arbejdet indimellem, som jeg plejer, men jeg har haft fokus på at gøre ting, jeg holder af og også givet mig selv tid til blot at være til. Nogle gange har jeg bare behov for at skrue ned for tempoet, og andre gange elsker jeg at have fart på – alt afhængig af hvad det er, selvfølgelig!
7fc937e8-fdf8-42cc-bda8-46f004c412c0 Jeg tilbragte en weekend hos min søster for nyligt. Det var ret hyggeligt, og jeg formåede da også at få lavet både denne brownie og disse plantebøffer. Ligesom jeg også bevægede mig ud på en løbetur i Aarhus. Jeg er bestemt ikke vant til lyskryds og generelt bylivet som løbeareal, så det blev selvfølgelig lidt af en udfordring. På trods af at jeg havde sat en rutevejledning til Risskov, ja, så fandt jeg aldrig selve skoven, men jeg fik da set et fint villakvarter, haha. (det er forresten min søster på billedet – vi deler altid tøj og nu har vi fået samme hår-længde, så nogle ville sige, at vi minder om og ligner hinanden)b76a4c1f-ec93-4249-8b77-ebf06a00793a Billedet her er fra en god gåtur med min kære lillebror. Han er heldigvis altid frisk på at gå en tur, så hver gang han er hjemme får vi gået nogle gode og hyggelig ture.23f4f1ec-cd9a-4620-9772-3db028c1c9fb De lange slidte lokker er røget, og det er virkelig rart. Det har også fået lidt ekstra krøller frem (det forreste er krøllet med glattejern på billedet her). Nu skal jeg blot have købt mig lidt produkter, så krøllerne måske kan holde formen i løbet af dagen. Jeg kigger lidt på produktet her fra Purely Professional, og tænker det er det jeg ender med.
c3ea5860-c9e6-4a59-93b2-b120ddad56fe Jeg har været i det kreative hjørne og malet mig en fotobaggrund efter denne guide. Da materialerne først var indsamlet, var det en virkelig afstressende og hyggelig beskæftigelse at give sig til. Den anden side er blevet i de mørkere blå nuancer, mens siden her blev en sart lyserød. Jeg er spændt på at se, hvordan det tager sig ud på billeder.fullsizeoutput_1169Jeg syntes da næsten, I skal have lov at se, hvordan fotobaggrunden så ud i første omgang. Den var lige en tand for lyserød i farven til min smag, og det på trods af, at jeg normalt ikke har det store imod lyserøde nuancer! 😉 Men altså, frokosten her var da rimelig god. En salat bestående af: feldsalat, falafler, surkål, majs, gulerod, frisk persille, granatæble og tahin. ec3302e2-ae5b-4369-bf0d-dabc5bbb39aaFra weekenden jeg tilbragte i Aarhus, hvor min søster og jeg tog et smut forbi Café Ganefryd for at nyde en veggie-burger. Det er et hyggeligt og meget småt sted, men jeg syntes faktisk altid, der er plads, når jeg har været der. Udenfor var der dog vejarbejde, som selvfølgelig er lidt ærgerligt støjmæssigt, men det er vel ikke permanent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweet potato brownie