Madvaffel med gulerod, rugmel og karry

Hverdagsglimt

Mandag lakker mod enden, og jeg sidder langt om længe i min sofa efter skole og arbejde. Min weekend var der fuld drøn på. To søde veninder kom på besøg og vi julehyggede med julebag og julesange fredag. Om aftenen fik vi fragtet os ud til vores gamle efterskole, hvor der var et julearrangement. Det var super hyggeligt, men også lidt specielt at være tilbage, nu hvor det var os, som stod for arrangementet for bare et år siden. Lørdag bød på job, caféhygge, mad og lovsangsaften i Randers. Vi var meget trætte efter to travle dage, så vi hyggede med lækker morgenmad og gåtur søndag. Jeg fik faktisk ikke taget voldsomt mange billeder, men lidt blev det til. I kan se dem nedenfor.
12305464_920669001359672_1161859606_n(Rander by-night – en aften med lang ventetid gav tid til at tage et lille billede af skøjtebanen, som vi stadig venter på åbner. Oplyst var den i hvert fald.)12305508_920656384694267_1292507821_n(Kylling og co., som efterhånden er et stamsted, havde lukket! Det betød, at vi lørdag aften benyttede os af Tanjas deli café, som ligger lige ved siden af. De laver lækre kvali sandwiches, som jeg gerne giver en anbefaling – også må man selv sammensætte den!)IMG_2243(Fredag nød vi disse hjemmebagte æbleskiver. Det er super nemt at lave – så hvad med at skifte fryseposerne ud med hjemmebagte i år? Vi puttede æblestykker i, det er nemlig lækkert. Æblestykkerne kan også erstattes med svesker.)
IMG_2244(Et dejlig billede lige inden vi satte tænderne i æbleskiverne. Jeg kommer helt til at savne de to!)IMG_2249(En af mine veninder har en tradition med at udveksle hjemmelavede julekalendre med veninder – den tradition blev jeg en del af i år, hvor vi hver især havde lavet en. Her er et glimt af den, jeg har fået, som jeg glæder mig til at åbne hver dag!) IMG_2229(Fredag fik vi blandt andet kastet os ud i de klassiske danske jødekager.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madvaffel med gulerod, rugmel og karry