Makronmuffins med rabarber

Havregrød med lakrids, kokos og hindbær

Det er sommerferie, og så skal man eksperimentere lidt ekstra. Jeg har derfor kastet mig ud i at komme lakrids på min havregrød. Jeg var lidt skepisk ved tanken, men blev heldigvis positivt overrasket. Det er gået hen og blevet en favorit, og jeg vil kun anbefale jer at prøve det! Her er i hver fald en opskrift, hvis det frister!j3j5j2Opskrift:

  • 1 dl havregryn
  • en lille skefuld kokosmel
  • 2 dl mælk
  • lidt salt
  • rå lakridspulver
  • hindbær

Bland havregryn, kokosmel, mælk og salt i en skål og sæt det i micro ovnen i 2-3 min ved høj varme. Husk at holde øje med grøden, så den ikke koger over og rør i den undervejs. Når grøden er færdig tages den ud og smages til med lakridspulver, toppes med hindbær og ydereligere mere lakridspulver.
j1j4Tja, så kunne jeg ikke undvære skyr og peanut butter, så det kom på efter, jeg havde taget billederne, haha!

Hvis jeres mandag skal piftet lidt mere op, så start dagen med denne lækre grød! Rigtig god mandag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makronmuffins med rabarber