Citronkage med hvid chokolade og mandler

Gulerodssuppe

Herhjemme er grøntsagssupper noget vi rigtigt godt kan lide. Især gulerodssuppen her, som ofte bliver forskellig fra gang til gang, fordi man kan variere med forskellige grøntsager. F.eks. kan man erstatte nogle af gulerødderne med peberfrugt, knoldselleri og sød kartoffel osv. Opskriften er simpelthen så let og det er hurtig og billig aftensmad som tilmed er sund. Det kan man kalde en win-win 😉   IMG_2117 Ingredienser:

  • 1 kg gulerødder
  • 1 bundt porrer
  • 1 løg
  • 1 chili
  • 2 terninger grøntsagsboullion
  • 4 fede hvidløg
  • 2 pastinakker
  • olivenolie
  • Vand så det dækker grøntsagerne
  • Salt og peber

IMG_2121 Fremgangsmåde:

  1. Snit alle grøntsager samt hvidløg i fine stykker
  2. Varm en gryde op med lidt olivenolie i bunden
  3. Svits løg, porrer og hvidløg i gryden
  4. Tilsæt de resterende grøntsager
  5. Tilføj finthakket chili (kan erstattes af chilipulver)
  6. Hæld vand i gryden til det dækker grøntsagerne
  7. Lad det simre i 30 min eller indtil grøntsagerne er møre
  8. Sluk for varmen og tag gryden af blusset. Blend suppen fint med en stavblender.
  9. Slut af med at smage suppen til med salt og peber.

Når din suppe er færdig kan du servere den med en klat skyr og lidt grønt!
IMG_2124

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronkage med hvid chokolade og mandler