9 søde, sundere sager under januar-kuren

Grøn smoothie bowl med chiagrød

IMG_2640 Jeg lavede en smoothie den anden dag med ingefær, banan, spinat og citron. Det var en stor succes – og det gik op for mig, at jeg er tosset med ingefær! Den anden morgen spiste jeg min smoothie som en såkaldt “smoothie-bowl”, som det vidst nok hedder, når man propper smoothien i en skål i stedet for et glas. Derudover mixede jeg den med en chiagrød. Mm, lækker og frisk morgenmad, som smager skønt og giver energi! IMG_2637 Opskrift:

Chiagrød:

 • 1 spsk chiafrø
 • 3/4 dl vand
 • skyr
 • 1 tsk akaciehonning
 • evt vanilje

Fremgangsmåde:

 1. Aften inden blandes vand med chiafrø og sættes i køleskabet natten over.
 2. Om morgen skulle chiafrøene gerne være blevet geleagtige, og ca. 2 spsk skyr blandes i sammen med akaciehonning. Hvis man vil, kan man tilføje noget vaniljesukker/pulver.

Smoothien:

 • 1 banan
 • 1 terning spinat(frosset) – eller en håndfuld frisk spinat
 • ½ dl vand
 • ½ havregryn
 • 1 cm ingefær
 • 1 spsk citronsaft

Fremgangsmåde:

 1.  Alle ingredienser blendes sammen. Der kan tilføjes mere eller mindre vand, alt efter hvilken konsistens man ønsker.
 2. Hæld din smoothie i en skål sammen med chiagrøden. Top med f.eks. müsli, nødder og kokosmel.

IMG_2638I dag skal jeg til NV-eksamen, men først kl 14:15, så jeg har rigtig god tid til at blive nervøs. Det er ikke engang, fordi det er en slem eksamen, men ventetiden er træls, når nu jeg er klar til bare at få det overstået lige nu her! Efterfølgende skal jeg arbejde, så på den måde er det praktisk nok, at min eksamen ligger om eftermiddagen, selvom jeg 10 gange hellere ville have det lå fra morgenstunden. Jeg håber, I får jer en dejlig torsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 søde, sundere sager under januar-kuren