Koldhævede surdejsboller

Grøn pesto med basilikum og hvidløg

Der er næsten ikke noget bedre end hjemmelavet pesto. Den købte variant når på ingen måde den hjemmelavede til sokkeholderne – og så er det jo faktisk ikke så vanskeligt igen at lave den selv. Så længe man har ingredienserne lige ved hånden, så er det jo faktisk kun en tur i blenderen. Ja, den ser godt nok lidt vissen ud, den basilikum, der er med på billedet. Den jeg brugte heri, skar jeg det hele af, så den var endnu mindre fotogen. Med tiden håber jeg den bliver pæn igen og klar til endnu mere pesto. Jeg har tidligere lavet en rød pesto, som i finder her.


Opskrift på grøn pesto med basilikum og hvidløg


Ingredienser:
  • 70 g mandler
  • Et bundt frisk basilikum (ca 50 g)
  • 20-30 g revet parmesanost
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1/2 dl vand
  • salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Rist mandlerne på en varm, tør pande i 5-7 min.
  2. Kom basilikum, mandler, olie, vand, hvidløg og parmesanost i en blender og blend.
  3. Smag til med salt og peber og evt. mere parmesanost.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede surdejsboller