Genbrugsfund og nye udfordinger

Grød med peanut butter, kanel og banan

Hvis der er noget jeg elsker sammen med min grød, så er det peanut butter! Jeg er storfrobruger af det, og spiser det helst på min grød hver morgen. I dag skulle jeg dog lige forsøge, om det også funkede lige så godt i grøden som ovenpå. Og det gjorde det! Især hvis det får selskab af kanel og toppet med banan og en god klat skyr. Opskriften kan i finde lidt længere nede!IMG_1187 IMG_1188 IMG_1189 Opskrift:

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mælk
  • 1-2 tsk peanutbutter
  • et drys kanel
  • nip salt
  • en banan til topping

Fremgangsmåde:

Bland havregryn, mælk, peanutbutter, kanel og salt i en skål. Stil den i micro ovnen i 2-3 min ved høj varme og rør undervejs. Tag grøden ud, når den er god og cremet. Top den med banan og eventuelt skyr og et drys kokos.
IMG_1191I dag er min første arbejdsdag i H&M, og det er lidt spændende. Jeg kan allerede mærke nervøsiteten i maven, fordi jeg ikke helt ved, hvad dagen bringer, men sådan er det nok altid, når man starter på noget nyt. Rigtig god mandag til jer! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugsfund og nye udfordinger