Aftensol og mintfarver

Gråvejr og bare ben

Så er det blevet tirsdag!I går vågnede jeg en halv time senere – det betød, at jeg ikke havde god tid til noget, og min morgen var en smule stressende. Resten af dagen var travl med lang skoledag og efterfølgende arbejde. Heldigvis kom min søster og hentede mig, og hun lavede tapas og havde bagt skønne chokolade cookies med karamel. Så dagen var slet ikke så slem endda!

I dag bliver en mindst lige så god dag, for jeg har en kort skoledag og efterfølgende drager jeg til Aarhus med min søster og mor. Vi skal selvfølgelig på cafe, ud at spise og shoppe! Det glæder jeg mig til!

Disse billeder er fra igår, måske kan det godt ses, at jeg var lidt udkørt efter en lang dag! Jeg havde valgt at trække i sommertøjet, omend solen ikke skinnede. Jeg frøs nu ikke, og der er ingen grund til at finde efterårstøjet frem alt for tidligt! Blusen, pandebåndet og halskæden er fra H&M, mens min nederdel er fra Monki.

Rigtig god tirsdag til jer derude!IMG_1428IMG_1421IMG_1437

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensol og mintfarver