Nicecream med havrecrunch

Grålige feriedage

IMG_3560 IMG_3556IMG_3561Disse billeder blev taget for en lille uges tid siden på en gåtur langs stranden. På en dag med et familiebesøg, hvor vi lige ville ud og mærke den danske sommer, selvom den synes at gemme sig en smule. Der er ikke så meget sommer over sættet her, men det matcher meget fint det danske vejr. Jeg var klædt på i en bluse fra H&M trend i det pæneste snit med pufærmer. Jeg havde lånt den af min søster. Vi deler stort set garderobe og hugger jævnligt tøj fra hinanden. Det er en god fordeling. Næsten ligesom at have dobbelt op på tøj. Selv efter vi ikke deler bolig, så kan det sagtens lade sig at gøre at låne af hinanden, fordi vi ses så jævnligt. Bukserne er også H&M og også tasken. Jakken er et genbrugsfund.

IMG_3557 De sidste dage har jeg brugt nær Aalborg med mine to gode veninder. Vi har hygget, snakket igennem om stort og småt, grint og været et smut i Aalborg. Det var skønt, og jeg savner dem allerede lidt, men vi ses snart igen, så det kan jeg trøste mig ved. Jeg nyder virkelig at have ferie, men i morgen begynder jeg igen på arbejde. De seneste uger er fløjet afsted så hurtigt at jeg ikke helt forstår det. IMG_3558

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicecream med havrecrunch