Hverdagsglimt #5

Genbrugsfund og nye udfordinger

IMG_1181IMG_1170IMG_1172
Det er sådan, at jeg simpelthen elsker at gå rundt og kigge i genbrugsforretninger. Det er noget af det hyggeligste at gå mellem gamle ting og sager og lede efter gemte skatte. Jeg kan godt lide, at ting er unikke og gemmer på en historie. Den seneste uge har jeg tilbragt i Hjallerup på bibelcamping med gode mennesker, og der var vi et smut forbi byens genbrugsbutikker. Jeg faldt over denne fine glasskål og var forelsket! Jeg synes den er så fin og feminin, og jeg har tænkt mig i første omgang at opbevare nogle smykker deri. Lige nu pryder den på mit skrivebord, og så kan den jo altid flyttes rundt omkring på værelset, hvis jeg finder et bedre sted!

Så afslører overskriften, at jeg skal til at begynde på noget nyt. Jeg har fået arbejde i H&M! Mit første job, og jeg er spændt! Jeg glæder mig faktisk også lidt til at komme ind og se arbejdet, der er bag at drive en så stor forretning. Nu får jeg også mulighed for at se kollektionerne, så snart de rammer butikkerne, og det er jo heller ikke nogen dårlig ting! 😉

Jeg håber, I nyder den sidste ferietid. Jeg kan godt mærke spændingen i maven er begyndt at brede sig, når jeg tænker på, at jeg om lidt over en uge starter på gymnasiet!

Rigtigt god søndag til jer!IMG_1177

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #5