Søstrene grene keramik

Flot hud på flaske

IMG_2801 I dag har jeg investeret i fiskeolie – på flaske. Jeg har før benyttet fiskepiller, men min søster har rådet mig til de flydende varer. Fiskepillerne har nemlig ikke lige så meget af de sunde EPA og DHA fedtsyrer, som den rene olie. Umiddelbart lyder det ikke lækkert med sådan en spiseske hver morgen, men alle de sundhedsmæssige + skønhedsmæssige fordele gør, at det er okay. Heldigvis skulle smagen af fisk gerne være godt overdøvet af citrus, og så må en bid æble klare resten.

Jeg har læst mig til, at jeg fiskeolien giver en rigtig pæn og blød hud. Den hjælper indefra – og alverdens olier og cremer kan ikke hamle op med effekten af fiskeolien. Samtidig er der selvfølgelig og alle de sundhedsmæssige årsager til at vælge at tage et dagligt skud fisk.  IMG_2803 Jeg har endnu ikke prøvet olien, så jeg ved altså heller ikke, hvor slem smagen er. Jeg glæder mig bare til at se, hvordan olien (forhåbentlig) kan booste min hud og sundhed. Hvis I står og overvejer at afprøve olien – så kan jeg fortælle jer, at I lige nu kan købe den med minus 25 % i Matas. Dog gælder det kun medlemmer og kun til og med i morgen – så husk medlemskortet og sus forbi Matas i morgen, hvis I vil nå at spare lidt penge.

Har nogle af jer erfaringer med fiskeolie? Så skriv gerne jeres oplevelser med den i kommentaren. Jeg har hørt mange gode ting, men det kunne være spændende at hører flere meninger.

Jeg håber, I nyder påsken. Det gør jeg! Og jeg har i denne ferie valgt at prioritere at få slappet godt af. Jeg kan mærke, at mit stressniveau har været højt på det sidste. Jeg har manglet energi og haft problemer med hovedpine. Så nu vælger jeg, at jeg ikke vil lave mere end, hvad jeg kan overkomme. Det er rart for en gangs skyld.IMG_2804

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søstrene grene keramik