Grød med peanut butter, kanel og banan

Ducle de leche – karamel-lykke

IMG_1222 IMG_1223 Det er nok ikke første gang du hører om dette! Men, men, men nu hvor jeg endelig selv fik afprøvet det, måtte jeg altså dele det med jer! Det er næsten helt magisk, at man kan koge en dåse med kondenseret mælk i 3 timer, og så kommer der den lækreste og blødeste karamel ud. Jeg er altså ret så fascineret! Jeg har planer om at bruge karamellen i kager og på min morgenmad. Ja, karamel til morgenmad lyder da ikke helt dårligt vel? I kan forhåbentligt se frem til en masse måder at anvende karamellen på i den nærmeste fremtid!IMG_1224

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grød med peanut butter, kanel og banan