Bananpandekager med hyldeblomster, kokos og friske bær

Det vil jeg nå inden skolestart

1Jeg kan godt lide at lave lister over alt det, som fylder i mit hoved. Forleden gik det op for mig, at vi er ved at være halvvejs gennem sommerferien. Det betyder, at der er en masse ting, som jeg gerne vil nå inden skolestart. Det er rart med lister, de giver ro og overblik, så derfor besluttede jeg mig, at lave en liste over det jeg gerne vil nå inden skolestart. Den vil jeg dele med jer her. Måske kan I blive inspireret til at overveje, hvilke ting I gerne selv vil nå, nu hvor tiden er til det!

 • tage på picnic
 • holde bålaften med bålmad
 • smage Moules Frites med Fie
 • fremkalde billeder
 • tage en shoppingtur til Aarhus
 • lave hjemmelavede falafler
 • få klippet mit hår
 • arrangere flere dates med mine veninder
 • låne en god bog
 • besøge min mormor og lave stiklinger til nye planter til mit værelse
 • se solnedgang endnu en gang
 • gå rundt med jobansøgninger
 • afholde madklub
 • spise endnu flere is
 • leve vegetarisk (bare et par dage)
 • lave cheese cake

Det var de ting, som er på min liste lige nu. Har I udtænkt noget, I vil nå i de sidste uger? 🙂

Forresten har jeg langt om længe fået tilkoblet min blog til Bloglovin’. I kan følge den lige HER! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med hyldeblomster, kokos og friske bær