Blød strik og fine frynser

Cremet wok med nudler, mango og laks

Hej med jer! For efterhånden lidt tid siden lavede jeg denne lækre, cremede wokret med laks og mango. Det blev en skøn succes, så selvfølgelig skal den deles med jer! Nemt og lækkert – det kan man ikke klage over! Jeg er netop kommet hjem fra en 18 års fødselsdag. Det var med nogle stykker fra min gamle efterskole – og jeg har gået og savnet dem, så det var skønt at få set hinanden igen. Mange i min omgangskreds fylder 18 inden for det næste år, så jeg kommer til at rende til mange fødselsdage den næste tid! IMG_2675 Ingredienser:

 • 350 gram laks
 • 350 gram bønner
 • 2 rødløg
 • 1/4 l madlavningsfløde
 • 1 mango
 • 3-4 dl vand
 • 1 spsk revet ingefær
 • cayennepeber
 • 1 tsk salt
 • nudler

IMG_2677Fremgangsmåde:

 1. Skær laksen i tern og steg i en opvarmet wok med olie
 2. snit løg i strimler og tilsæt sammen med bønner
 3. Tilsæt vand – gør det løbende, når der er behov
 4. Føj ingefær, cayennepeber og salt til retten
 5. snit mangoen i strimler og smid i gryde
 6. Tilsæt madlavningsfløden og lad det simre
 7. Sæt noget vand over at koge med lidt salt i. Når det koger tilføjes nudlerne. Lad dem koge i et par minutter.
 8. Når nudlerne er færdige kan de blandes i wokken og retten serveres, eller det kan serveres separat, så hver enkelt selv kan mixe nudler med wokretten.

IMG_2672I dag er det fastelavn, og jeg har endnu ikke fået min første fastelavnsbolle endnu, hvilket simpelthen er for dårligt! Jeg pønser derfor på, at bage disse lækre fyrer fra Stinnas blog. Dem har jeg gået og savlet over den seneste uge – så nu må det være!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blød strik og fine frynser