Burgerboller med soltørrede tomater og hørfrø

Burger med tomatsalsa, mozzerella og pesto

Godmorgen venner! Jeg var tidligt oppe her til morgen. Ikke fordi jeg var specielt frisk, men fordi min lille vuf pep og pep. Så var der ikke andet for end at stå op. Af en eller anden grund fik jeg sparket mig selv ud af døren for at løbe en tur. Det gør jeg sjældent inden, jeg har spist morgenmad. Det var nu vældig rart at få løbeturen klaret, tage et langt bad og derefter nyde min morgenmad. Det må jeg lige minde mig selv om en anden god gang! 😉

Senere i dag skal jeg på arbejde, hvorefter jeg smutter til Aarhus for at besøge min veninde. Faktisk var jeg også i Aarhus i går. Det gik op for mig, at jeg ikke rigtigt havde nogle planer før om aftenen, så jeg tænkte, at der skulle ske noget. Jeg sprang på en bus og 1,5 timer senere var jeg i Aarhus. Min mor kom ind og mødtes med mig efter lidt tid, og vi gik på Cafe Grene. Det var første gang jeg var der, men jeg synes virkelig det er et hyggeligt sted, som jeg helt klart vil besøge snart igen.

I aftes mødtes jeg så med en gymnasieveninde i Randers. Vi var på Café Blicher. Det var også min første gang der. Det var helt okay mad, men jeg synes nu Randers mangler nogle bedre spisesteder. Men så kan man jo lave maden selv – så er man i hvert fald sikret, at det falder i god jord. Det leder frem til det, det hele handler om – nemlig en opskrift på en burger, jeg sammensatte forleden. Lækker, svampet bolle og spicy salsa. I må have jer en skøn onsdag!IMG_1933 IMG_1935 Opskrift:

Tomatsalsa:

 • 5 cocktail tomater
 • ½ porer
 • 1 fed hvidløg
 • salt
 • peber
 • cayennepeber (kan erstattes med tabasco)

Fremgangsmåde:

Hak tomaterne i små tern. Hak hvidløg og poren fint og bland med tomater. Smag til med cayennepeber, salt og peber – alt afhængig af styrken, du ønsker.

Lav burgeren:

 • Opskrift på burgerbollerne lige her
 • Form bøffer af 400 gram øksekød
 • Krydder bøfferne med salt og peber og steg på en pande
 • Skær mozzerella og placer på bøfferne til det er smeltet.
 • Snit salat.
 • Skær brødet over og fyld med salat, bøf, ost, pesto og tomatsalsa.

IMG_1937 IMG_1940

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burgerboller med soltørrede tomater og hørfrø