Flot hud på flaske

Bukser med vidde

IMG_2781 IMG_2785 Forleden vandrede jeg rundt i Hobro med min mut og søster. Vi var på en lille roadtrip til den pæne havneby. Bare lige for at gå langs vandet og så tage et lille kig ind i gågaden. Her fandt vi blandt andet en hyggelig café, hvor vi spiste lækre cheesecakes og drak kaffe over en sludder. Jeg er lidt vild med at have ferie og tage på sådanne ture, hvor man ikke rigtigt skal noget specielt andet end at gå rundt og nyde forårsvejret og måske drikke en kop kaffe. Selvom solen så ud til at skinne så fint, så skal man ikke lade sig narre. Det er koldt alligevel. Derfor var jeg godt pakket ind i strik og termo-strømpebukser under mine nyindkøbte, løse bukser. De bliver rigtigt lækre til sommer, når det er varmt, men alligevel ikke varmt nok til bare ben.

Jeg kan ikke huske, om jeg nogensinde har vist min vinterjakke, men den er fra Cos og købt i efteråret. I får den nok ikke mere at se for i år – jeg håber i hvert fald, at den snart kan pakkes væk og skiftes ud med en lettere en af slagsen. Nu skifter vi jo snart til sommertid, så det må betyde sol og varme, ikke? 😉

I dag smutter jeg til påskefrokost med min familie! Jeg håber, I nyder påskedagene!
IMG_2788

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flot hud på flaske