Sprød kartoffelsalat med sød-sennepsdressing

Bolig: Varme og personlighed

inspoBillederne er fundet på Pinterest

Planter, lys og farver i form af møbler og billeder er nøgleord for en smuk bolig i følge mig. Jeg er ret forelsket i tidens tendenser med varme teaktræs møbler, som har alder samt grønne planter, som giver liv og varme i et hjem. En væg fyldt med billeder, og tæpper kan også gøre meget for hele rummets udtryk. Ovenfor ser i en lille inspirationscollage af smukke og personlige hjem. Jeg giver et par fif videre til, hvad jeg synes får et hjem til at udstråle personlighed, varme og ikke mindst hygge. bolig hyggeTingene jeg har sat sammen er nogle, jeg synes er enormt smukke. Det er ikke sikkert det passer lige ind i dit hjem, men elementerne, synes jeg, er vigtige at have med i et hjem, for at skabe personlighed og varme. Det vigtigste for at dit hjem bliver personlig er, at du selv udvælger noget som passer ind i din stil og til det hus, værelse, lejlighed, du nu engang bor i.

Tæpper: Tæpper skaber hygge og varme. De findes i mange varianter, og derfor er der også et til ethvert hjem. Tæppet i billedet ovenfor er et såkaldt Rya-tæppe. Det er meget in lige i øjeblikket og ses i mange hjem og bolig magasiner. Dette er fra H&M og kan købes her. 

Bøger: Bøger fortæller meget om dig, hvem du er, og hvad du kan lide. Derfor er bøger smukke og personlige i et hjem. Ovenstående er en kogebog af bloggeren Emma Martiny, som netop er udkommet og står højt på min ønskeliste.

Keramik: Keramik er enormt smukt og der findes et utal af varianter. Det findes både i ny form og så kan man også gå på jagt i genbrugsbutikker, loppemarkeder osv og finde mange gode sager. Jeg har udvalgt lidt fra Decorate i kan se mere her.

Lys: Lys er selvfølgelig en selvfølge at have i hjemmet. Det gælder både i form af det elektriske og også gerne en masse stearinlys, som selvsagt giver en hyggelig stemning til hjemmet. Den smukke lampe på billedet er fra Ellos og kan finde her.

Planter: Planter er en let måde at få liv og farver ind i dit hjem. De grønne planter hitter helt vildt for tiden, og især Monstera planten ses overalt lige pt.

Billeder: Billeder giver de kolde vægge liv og så er de smukke at se på. Du kan hænge farverige plakater op i rammer, eller familiefotos rundt omkring. De siger en masse om dig, hvad du har hængende, så udvælg det du synes er smukt. Plakaten, som jeg har sat i collagen, finder du her.

Møbler: Det kommer nok ikke som et chok, at møbler selvfølgelig indgår i indretningen. Men møblerne kommer i mange former, farver og størrelser. Jeg er ret vild med teak, som også er oppe i tiden. De findes mange steder på loppemarkeder, genbrug osv. Jeg synes, det er enormt fint, at de gamle møbler fortæller en historie, og man må gerne se, at de har oplevet noget gennem deres levetid.

Nips: Nips er et vidt begreb, men det er også forskelligt, hvad man synes er pænt. Nips kan være arvestykker, genbrugsfund, eller nyproducerede pyntesager, som alt sammen er med til at sætte prikken over i’et i et hjem. Jeg er ret vild med ting i guld, farver eller lignende, da jeg synes, det giver en masse varme til og liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprød kartoffelsalat med sød-sennepsdressing