Nøddepostej

Blomster til enhver anledning

Dette indlæg indeholder reklame for Flowr.dk

Har du nogensinde modtaget en buket blomster? Eller har du sendt én afsted til en særlig person? Sådan en buket kan sige mange ting uden man behøver at sætte ord på det. Vi ved det fra en helt tidlig alder. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange et barn i børnehaven har givet en mælkebøtte eller en lille bellis videre til mig. Eller hvordan jeg selv som barn gav blomster fra haven til mine forældre, fordi jeg ville gøre dem glade. Denne lille gestus kan ikke andet end at give et smil på læberne. Efter jeg er blevet voksen, er det dog ikke længere en tilfældig mælkebøtte, der siger “jeg elsker dig”, men en smuk buket, som er særligt udvalgt til en værdsat person.

Vi nærmer os nogle særlige mærkedage. Blandt andet ‘Mors dag’. En dag, hvor vi bliver mindet om, at vi skal sætte pris på den kvinde, der har givet os livet. Det kan sagtens gøres alle dage på året, men jeg tør godt sige, at vi nok er mange, der har brug for en anledning til at sige tak og vise vores værdsættelse af vores mødre. I min familie har vi altid givet gaver på sådan en dag. Mange gange har vi også været et smut forbi mine forældres mødre, for at aflevere en buket. Derfor lå det mig også helt naturligt at sige ja, da jeg blev spurgt, om jeg ville fortælle lidt om hjemmesiden Flowr. Her kan du bestille buketter i massevis til en du holder af. Der er dag til dag levering, hvis man bestiller inden kl. 13.00 og samtidig gives 5 dages friskhedsgaranti på din buket. En anden ting er, at de buketter du ser på hjemmesiden også er dem, du får, når du klikker en buket i kurven. Det syntes jeg er god stil! Så skal du være ude i god tid og købe en buket til Mors dag ?(reklamelink) Eller måske en anden anledning, så klik forbi hjemmesiden og se udvalget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddepostej