Hverdagsglimt

Blød strik og fine frynser

12625813_954244434668795_475314805_n Jeg har egentlig været god til ikke at bruge mine penge på tøj i denne måned – lige indtil slutningen, hvor lønnen fra januar tjekkede ind på kontoen. Busturene blev brugt til at kigge igennem diverse butikkers sortimenter, og før jeg vidste af det, havde jeg bestilt lidt hjem. Heriblandt en fin bluse med frynser, som jeg jo har gået og ledt efter! 😉 En tur til Aarhus her i ugen bragte også fristelser med sig. Blandt andet den fine og bløde strik fra & other stories, og så kunne jeg altså ikke dy mig, da jeg denne selvfølgelig altid har manglet i mit klædeskab, eller.. Den røg med hjem, og er selvfølgelig allerede blevet brugt flittigt. Jeg har lovet mig selv, at nu må jeg ikke kaste flere penge efter tøj det næste lange stykke tid – så må vi se, om det holder. PicMonkey CollageBluse fra Monki til 150,- her! // Strik fra & other stories her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt