Tortilla-nachos med tilbehør

Bananpandekager toppet med kokos-chiagrød

IMG_2660 Det er søndag morgen, eller nogle vil nok kalde det formiddag, og søndag kalder på god tid og lækker morgenmad. Her til morgen blev den sædvanlige grød altså skiftet ud med lækre, svampede bananpandekager, som ikke indeholder æg og kan laves på kort tid. De skønne pandekager er toppet med en lækker chiagrød, som lige kræver en nat i køleskabet, men det tager ikke mange sekunder at smide sådan en sammen, inden man kaster sig i sengen. Er du lige stået op? Eller kunne du godt lige spise sådan en stak her til frokost? Så finder du opskriften nedenfor. IMG_2661 Bananpandekager:

  • 1 lille banan
  • 1 dl havregryn
  • ½ spsk kokosmel (kan undlades)
  • 1 dadel
  • 1 – 1½ dl mælk
  • et nip salt

Chiagrød:

  • 1 spsk chiafrø
  • 1 dl light kokosmælk (kan erstattes af normal mælk, anden mælk eller vand)
  • 1-2 spsk skyr
  • 1 dadel
  • akaciehonning

Aften før:

En spsk chiafrø blandes med  kokosmælk og sættes i køleskabet natten over.

Om morgen:

  1. Blend banan, havregryn, mælk og dadlen godt sammen. Tilføj kokosmel og lidt salt.
  2. Varm en pande op med lidt kokosolie/eller almindelig olie. Fordel pandekagerne med en spiseske, så de bliver små, og fine. Bag dem ved middel varme.
  3. Når pandekagerne er færdige, tages chiagrøden ud af køleskabet og røres op med skyr og en finthakket dadel.
  4. Stavl pandekagerne og top dem med den færdige chiagrød og lidt akaciehonning.

IMG_2662

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortilla-nachos med tilbehør