Hverdagsglimt #2

Bananpandekager med hyldeblomster, kokos og friske bær

Jeg har længe gerne ville afprøve det med at putte hyldeblomster i pandekager. Jeg elsker simpelthen smagen af hyldeblomster, og nu har jeg gået og kigget på de fine buketter, som endnu hænger på træerne rundt i haven rigtig længe. Så længe at det er lige ved, at sæsonen for hyldeblomster er ovre – i hvert fald på de træer vi ejer. Så nu skulle det være! Jeg har valgt at lave en sundere udgave med banan og havregryn og så tilføjet kokosmel, fordi det er en storfavorit herhjemme. Så simpelt og SÅ lækkert! Hvis i kan skaffe nogle hyldeblomster, så skynd jer at lav disse lækre pandekager. Spis dem til morgenmad eller som dessert. Jeg kan bekræfte, at de også gør sig rigtig godt som frokost! 😉 12 i1 i3Opskrift:

  • 1 banan
  • 2 æg
  • 3 dl mælk
  • 3 dl havregryn
  • 3 spsk kokosmel
  • 2 gode håndfulde blomster (tjekket for dyr og pillet i små dele)
  • 1 tsk vaniljesukker
  • et knips salt

Topping: friske bær og dadler

Fremgangsmåde:

Blend banan, æg, havregryn og mælk godt sammen. Rør herefter de resterende ingredienser i dejen. Varm en pande godt op, og placer med en spsk små runde klatter på panden. Vend dem efter lidt tid og tag af, når de er færdigbagte. Jeg fik 16 små pandekager ud af denne potion. Server dem med friske bær og eventuelt dadler. Det bestemmer du helt selv! God fornøjelse!

i4 I dag skal jeg til fødselsdag med min tante. Det er en fest som bliver afholdt udenfor, så hjælp gerne med at krydse fingre for godt vejr! Uanset hvad skal det nu nok blive en festlig dag. God lørdag til jer!

Kram fra Pernille 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #2