Sundere bountybarer

Bananbrød med smag af jul

Godmorgen! Jeg er så småt ved at glæde mig til juletiden. Faktisk glæder jeg mig ikke kun lidt, men rigtigt meget. Jeg elsker julen og hyggen, der følger med. Jeg har allerede taget hul på julebagningen, kan man godt sige. I hvert fald bagte jeg i sidste weekend dette bananbrød fyldt med julekrydderier og appelsin. Det var virkeligt lækkert, og efterfølgende var vi en tur ude at gå langs en natursti, som ligger i området, jeg bor i. Helt perfekt måde at bruge sin søndag! Nu er der heller ikke længe til det igen bliver weekend, så hvis I kunne tænke jer en skøn kage der til, så får I opskriften på dette bananbrød lidt længere nede.
IMG_2004IMG_2000Ingredienser:

 • 3 æg
 • 2 store, overmodne bananer (eller 3 små)
 • 1 dl rugmel
 • 1 dl hvedemel
 • 1 tsk vaniljesukker
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 spsk ahornsirup
 • 1 spsk olie
 • 1 tsk kanel
 • ½ tsk kardemomme
 • ½ tsk stødt nelliker
 • 1 appelsin

Fremgangsmåde

 1. Mos bananerne
 2. Brug enten hele appelsinen, skræl den og skær den i små stykker, eller vælg kun at bruge saften.
 3. Tilsæt de resterende ingredienser
 4. Rør blandingen godt sammen
 5. Fyld i form og bag ved 180 grader i ca. 45 min. Hold øje undervejs!
 6. Lad brødet/kagen køle af inden spisning.

IMG_2003IMG_2001I går fyldte min mor 50 år. Det betød, at hele familien blev hjemme og fejrede hende. Det var en så hyggelig dag, som bød på gæster, familie, spil og en helt masse kage. Sådanne dage, kan jeg godt bruge lidt flere af! 🙂

Rigtig god torsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bountybarer