Weekend

Banan-kokoskage med chokolade

I dag har min skønne søster fødselsdag og derfor skal I selvfølgelig have en opskrift på en kage. Kagen er med banan og kokos og med smeltet chokolade på topping. Alle ting som både jeg selv og min søster elsker. Kagen er en sund kage og let at lave. Jeg håber, I vil forsøge jer med den!

I dag skal vi ud at spise efter skoledagen er overstået. Jeg har nemlig en lang dag. I må have en skøn tirsdag! 
IMG_1865
Opskrift:

  • 1 banan
  • 5 dl havregryn
  • 4 æg
  • 12 dadler
  • 4 dl soyadrik med vanilje (kan erstattes med kokosmælk eller komælk)
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk salt
  • 2 spsk ahornsirup
  • 2 dl kokos

Topping

  • 60 gram chokolade

Fremgangsmåde:

Udsten dadlerne. Blend banan og dalder med soyadrik og æg. Rør de resterende ingredienser. Fyld dejen i en form og bag ved 180 grader varmluft i 25 min.

Når kagen er bagt fordeles chokoladen på og der drysses bed kokosmel.

Lad kagen køle helt ned inden den spises.IMG_1864IMG_1866

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend