9 søde, sundere sager under januar-kuren

Bagte tomater med æg og hytteost

IMG_2622 Dette er en simpel og lækker ret, som enten kan nydes til frokosten, eller serveres til en tapasaften. Fyldet i tomaterne kan man selv variere med krydderier og eventuelt grønsager. Disse er lavet med æg, hytteost, hvidløg og basilikum. Meget enkele, men lækre sammen med ristet rugbrød og en god klat pesto. I får opskriften nedenfor! Det er blot at gå igang, og lave jeres egen version.IMG_2623Ingredienser:

  • 4 store tomater
  • 2 tsk hytteost
  • 1-2 æg
  • 1 fed hvidløg
  • basilikum

Fremgangsmåde:

  1. Skær toppen af tomaterne og udhul dem
  2. Rør æg, hytteost og hakket hvidløg sammen. Tilsæt 1 tsk basilikum samt salt og peber.
  3. Fyld tomaterne og påfør “låget”.
  4. Bag i ovnen ved 200 grader i 15 min. Hold øje undervejs.

IMG_2624I dag fik jeg før fri, så jeg er lige hjemme en times tid, inden jeg igen tager bussen ind til byen, så jeg kan komme på arbejde. I morgen har jeg “fri” fra skole, men jeg skal læse op til eksamen torsdag eftermiddag. Heldigvis er jeg allerede godt igang, så jeg håber på at få meget mere ud af dagen end blot skolearbejde. Jeg håber, I får jer en dejlig tirsdag, selvom den nu er en smule grå! 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 søde, sundere sager under januar-kuren