Jeg hedder Pernille Bordinggaard Karlsen. Jeg kommer fra en lille landsby mellem Randers og Hadsund. Jeg har netop afsluttet 10. klasse på Djurslands Efterskole, som var lidt af en personlig rejse, for mit vedkommende. Året bød på både tur til Israel, nye spændende bekendtskaber, nye fag og arbejde med at finde mig selv. Nu er jeg klar til at møde gymnasiet til august, hvor jeg starter på Paderup Gymnasium.

Jeg har stor kærlighed for mad, hvilket har først til en masse eksperimenteren i køkkenet. Jeg er typen, der nægter at spise kedelig mad og derfor skal der kraft på smagen og farverne. Udover at lave (og spise) mad har jeg et shoppegen, som elsker at købe nye ting til garderoben: Genbrug såvel som highstreet forretninger. Her må der også godt være godt med farver – det er i hvert fald noget, jeg forsøger at opfylde!

Det med farver går igen, for jeg elsker blomster – gerne i flotte farver til at pryde rundt omkring på mit værelse. Ja faktisk er indretning også noget, der falder mit hjerte nært, og jeg elsker at se nye muligheder på mit eget værelse, men også rundt omkring i huset – selvom det ikke er altid, mine forældre er lige begejstrede for mine idéer.

Hvis du har lyst til at følge med i mit liv, som byder på indretning, outfits, madopskrifter og de ting som gør hverdagen lidt festligere, så følg med her. Pernillekarlsen.bloggersdelight.dk

Jeg kan kontaktes via mail – Pernillebk1@gmail.com

Velkommen!