Hverdagsglimt #8

Aftensol og mintfarver

IMG_1371IMG_1367IMG_1381 Godmorgen kære læsere! I dag er en af mine yndlingsdage, det er nemlig lørdag! Lørdag er lig med fri og man kan derfor bruge dagen på lige det, man trænger til. I dag er jeg så heldig, at jeg skal besøge min skønne veninde i Aarhus! Hun har næsten lige fyldt år, så det skal vi selvfølgelig også fejrer!

Nå, men her er lidt billeder af et outfit jeg havde på forleden. Det er faktisk min kære søster, som er ejer af det hele – benefits of living with your sister! Vi deler faktisk næsten klædeskab og låner begge flittigt af hinanden. Det savnede jeg lidt, da jeg gik på efterskole! 😉 Men nu er jeg hjemme, og så udnytter jeg igen min søsters pæne klæder. Billederne er taget i aftensolen og lyset er måske ikke helt i top, men det billedetekniske er jeg altså ikke helt et skarn til endnu. Kjolen og cardiganen er fra Only og skoene fra Vero Moda.

Ha’ en skøn lørdag!IMG_1378

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #8