Julet gulerodssalat med peanut-kanel dressing

Æble-kanel snackmuffins

Hej med jer! Jeg synes simpelthen dagene flyver afsted for tiden. Der er for lidt timer i døgnet – bogstaveligt talt. Solen går ned, nærmest inden jeg får set den stå op. Når jeg står op om morgen er det mørkt, og når jeg har fået fri fra skole, går der ikke lang tid før solen igen er forsvundet i horisonten. De få lyse timer i døgnet samt et presset skema, betyder også at det er svært at få afprøvet opskrifter. Heldigvis har jeg en søster, som ligesom jeg, elsker at lave mad. I går diskede hun op med lækre snackmuffins til madpakken. De er easy-peasy at lave og meget velsmagende som en snack i løbet af dagen.  
IMG_2281
Ingredienser:

  • 4 friske dalder
  • 3 dl havregryn
  • 1 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel
  • 2 dl mælk
  • 3 små æbler (2 almindelig)
  • nip salt
  • ½ æble skåret i både til pynt + et drys kanel

IMG_2277Fremgangsmåde:

  1. Udsten dadlerne
  2. Blend dadler, havregryn, mælk og æg
  3. Riv æblerne og vend i dejen
  4. Tilsæt bagepulver og et nip salt
  5. Fordel dejen i små muffinsforme
  6. Skær det halve æble i skiver og pynt hver muffin. Slut af med et drys kanel.
  7. Bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i cirka 15-20 min
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julet gulerodssalat med peanut-kanel dressing