Hverdagsglimt

9 weekly wants

esprit
1 blå kjole // 2 rød-stribet kjole // 3 adax skuldertaske // 4 Pernille Corydon ring // 5 pointy slippers // 6 Essie neglelak // 7 Jeans // 8 Skindjakke // 9 loafers 

Jeg tager mig selv i at kigge de samme, sædvanlige shopping sider igennem for tøj. Forleden tjekkede jeg dog ind forbi Esprit.dk, da jeg blev mindet om mærket. Her fandt jeg en masse pænt tøj samt lidt sko, som jeg synes rigtigt godt om. Så er du en smule skeptisk, fordi du måske ikke kender så godt til Esprit eller forveksler det med en butik din mor shopper løs i, så se lige nogle pæne ting jeg har fundet frem – og der er meget mere, hvor det kommer fra.

Læderjakken ser simpelthen alt for lækker ud, og det er lige sådan en, jeg står og mangler. Derudover er jeg i underskud på sko til pænt brug, som er flade. Her fandt jeg også et par bud på nogle rigtigt fine sko, som også kan bruges til hverdag. Det er tit problemet, når man investerer i høje hæle. For dem får jeg i hvert fald aldrig brugt på helt almindelige hverdage.

Jeg søger med lys og lygte efter en masse sommerkjoler med flotte print og farver. Den blå er jeg helt tosset med. Den er fin i både snit og farve. Den rødstribede kjole er helt perfekt til sommer – og jeg kan sagtens forestille mig at rende rundt i den med solbriller og slippers langs Danmarks kyster eller i Københavns gader. Jeg rejser nemlig ikke sydpå i år, men bliver derimod i Danmark, så tøjet skal gerne matche landets vejr. Så ingen små strandkjoler til mig.

Jeg er ved at have slidt mine små tasker op, så sådan en står også højt på ønskelisten. Denne er fra Adax og er et meget godt bud på en taske, der kan rumme alt det nødvendige.

 

c19fd754-2e00-42ba-8acd-8740d0957e97

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt