Sunde, svampede bananmuffins til madpakken

5 sunde morgenmadsopskrifter

De fleste ved at morgenmad er dagens vigtigste måltid, men mange synes også, det er dagens kedeligste. Det behøver det slet ikke at være! Her er fem opskrifter på lækker morgenmad.
j4Er du vild med lakrids? Så kan jeg anbefale dig at prøve det til morgenmad, selvom det lyder skørt. Det er super lækkert! Opskriften finder du her!
f1Har du nogensinde prøvet kræfter med over night oats? Og er du vild med kokos? Så prøv denne opskrift på køleskabsgrød med kokosmælk og dalder! Find den lige her! 
d4Kokos, peanut butter og kanel er noget du finder i mange af mine morgenmadsopskrifter. Her finder du alle i en! Opskriften er lige her!IMG_1266Er du vild med overnight oats? Så prøv denne lækre variant med smag af kokos og lækker mango sorbet som topping. Find opskriften her!
IMG_1255
Er du ikke så glad for grød, eller vil du bare gerne prøve noget andet, så lav disse lækre pandekager med æble og kanel. Opskriften finder du her!

Jeg håber, du kan bruge opskrifterne til inspiration og måske pifte hverdagsmorgenerne lidt op! I dag skal jeg igen på arbejde efter skole, så jeg har en lang dag forude, men med lidt ekstra kaffe, går det hele nok! 😉

God mandag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde, svampede bananmuffins til madpakken