Morgengrød med banan, rugflager og friske figner

5 inspirerende danskere

I skønne, lille Danmark har vi mange kloge og dygtige mennesker. Mennesker, som er forbilleder, fordi de stræber efter deres drømme og er ihærdige nok til at opnå dem. Flere af vores dygtige danskere, finder jeg enormt inspirerende, fordi de netop ikke lader sig kue af, at noget virker umuligt. De er startet på deres drøm, og de har opnået den. Måske har de endda fundet nye drømme at forfølge og hele livet igennem altså arbejder for at føre nye ting ud i livet. Jeg har skrevet lidt omkring de danskere, som jeg særligt ser op til, og som jeg finder inspirerende.dream

Sofie Linde

Sofie Linde er 25 år og tv-vært. Mange af jer kender hende nok som vært på DR Ramasjang og Ultra. Senest er hun begyndt som ny vært på X-Factor. Jeg er kæmpe fan af Sofie, fordi jeg synes det er så mega sejt, hvad hun har opnået i en så ung alder. Hun har kæmpe talent inden for TV – det er der ingen tvivl om. Så har hun selvfølgelig også vildt god stil! I kan godt høre, at jeg er ret så meget fan af den kvinde!

Emil Thorup

Fra popstars til møbeldesigner. Hold nu op hvor har Emil altså lavet så ufattelig meget igennem sin karriere – og han er god til det han laver. Han har senest lavet sin eget møbelmærke, som bliver solgt i Illums bolighus. Grunden til at jeg finder Emil inspirerende, er fordi han hele tiden lever sine drømme ud. Han er ikke bange for at gå igang med nye projekter, og så virker han heller ikke som en, der lader sig slå ud, af andres holdninger til det han står for.

Christiane Schaumburg-Müller

I en liste over danskere, jeg ser op til, kan jeg vidst ikke lade vær med at nævne Christiane. Hun har længe været et forbillede for mig, fordi hun virkelig har formået at kæmpe sig op af og lavet en masse spændende ting i løbet af sin karriere. Jeg er mega fan af den første beautybog, hun skrev. Selvfølgelig besøger jeg også det online magasin Chrichri.dk – som jeg også knuselsker. Hun er en kvinde med ben i næsen, som prioriterer karrieren højt!

Emily Salomon

Jeg ved ikke helt, om det kan komme som nogen overraskelse, at Emily inspirerer mig. Det kan måske på mange af de ting jeg laver på bloggen – nogen gange er det helt ubevidst. Grunden til hun er med, er selvfølgelig, fordi hun er hamrende dygtig. Hun tager de smukkeste billeder, laver pænt og lækkert mad, bor fantastisk smukt og ja, så er hendes blog en af mine favoritter.

Kronprinsesse Mary

Jeg kommer fra en familie, hvor billedbladet har været fast inventar siden jeg var lille. Jeg har altid elsket at bladre igennem bladet, kigge på de fine kjoler og læse om de kongelige. Det forklare måske også, hvorfor Mary er på denne liste. For ja, jeg er altså tilhænger af kongehuset. Jeg synes, der er noget sødt og eventyrligt over det, og så hører det den danske kultur til. En ting jeg godt kan lide ved Mary er måden, hvorpå hun klare rollen som kronprinsesse. Hun er ikke bleg for at tage rollen på sig og udnytter det på bedste vis. Som mange af jer ved, har hun blandt andet startet Mary Fonden op, som kæmper for alles ret til at høre til. Jeg synes det er SÅ sejt, og jeg beundre virkelig Marys arbejde. Udover at være super dygtig til sit job, er Mary også en stilfuld person, både i tøj og væremåde. Hun er et eksempel vi alle bør lade os inspirere af. Jeg gør i hvert fald.

Der er selvfølgelig mange måder, man kan blive inspireret på. Jeg synes bare det er vildt fedt, at der er mennesker, som bare kaster sig ud i nye projekter. De, som laver det, de brænder for og ikke lader sig slå ud af, at mulighederne ikke er lige brede. Har I nogle, som inspirerer jer? Måske er det nogle familiemedlemmer, kendte, eller en veninde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgengrød med banan, rugflager og friske figner