Lidt om mig

Spinat-æggepandekage med stegte grønsager

IMG_0613 IMG_0614 IMG_0615Dette er en af mine absolutte yndlings frokost måltider. En spinat-ægge-pandekage med grønsager stegt på panden. Det er super let og enkelt at lave, og jeg bruger bare de grøntsager, jeg i forvejen har liggende derhjemme. Æggepandekagen er også super lækker sammen med laks, hytteost, pesto og grønsager!

På trods af, den kun består af grønsager og et æg, er den god og mættende. Selv min lillebror på 14 år, som ellers kan være svær at mætte, blev mæt efter denne ret – og det siger altså noget! 😉

Pandekagen:

– 1 æg

– 4 terninger frosne hakket spinat(optøet)

– Salt og peber

Fremgangsmåde:

Slå ægget ud og pisk det let sammen med spinaten til det er rørt sammen. Tilføj salt og peber og hæld massen ud på en varm pande smurt i lidt olie – jeg brugte oliven olie. Steg pandekagen på begge sidder til den er fast og god.

Grøntsagsfyld:

– 1 gulerod

– 1 rød peber

– 1 lille rødløg

– 1 championion

– 1 fed hvidløg

– 1 tsk paprika

– 1 stor tomat eller halv dåse flåede tomater

– halv dåse majs

– salt og peber

Fremgangsmåde:

Forvarm panden med olie og vend herefter grønsagerne på den varme pande. Steg dem til de er møre (10-15 min.) og tilsæt krydderier. Husk at du kan bruge lige de grøntsager, du har liggende. Jeg har flere gange brugt squash også, hvilket klart kan anbefales! 🙂

Når begge ting er færdige anrettes det på en tallerken. Der bliver rigeligt grønsagsfyld, som sagtens kan gemmes i køleskabet og bruges sammen med pasta eller spises alene. Du kan eventuelt toppe din æggepandekage med en god skefuld hytteost eller skyr og måske noget pesto.   
IMG_0620 IMG_0621Lige nu er jeg på vej til Hirtshals sammen med min veninde. Vi skal besøge en af mine andre gode veninder fra efterskolen! Det bliver SÅ hyggeligt, og jeg glæder mig sådan til at se hende igen! 😀 Fortsat god ferie til jer!

Kram fra Pernille!

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig