Hverdagsglimt

11 ting jeg ikke bliver træt af!

13479513_1041492549277316_71415230_n

Jeg kom til at tænke over alle de ting, som jeg virkelig har svært ved at blive træt af. Her snakker jeg både om mad, oplevelser, små ting og andet som jeg bruger min tid på. Så jeg har lavet en sjov, lille liste med ting – bare fordi det gør mig i godt humør. Desuden er det også en god måde at fokusere på alle de gode ting, man gerne vil fylde sit liv med. Så er det samtidig også noget, der afsløre visse afhængigheder – både de gode og mindre gode, haha!

 • Jeg har flere mad-favoritter. Blandt andet peanutbutter, som jeg simpelthen ikke tror, jeg kan blive træt af. I hvert fald spiser jeg det stort set alle ugens dage. (selvfølgelig i begrænsede mængde;))
 • Nyt tøj! Men helt ærligt så kan man vel ikke blive træt af nye ting. Der er intet bedre et lidt nyt til garderoben.
 • Solskin og sommer som giver god mulighed for at lave ting udenfor. Hvad er bedre end strandture, grillmad, bål og lyse sommeraftener. Det bliver man altså ikke træt af!
 • At vandrer rundt i Aarhus. Det er altså en af de dejligste byer, og jeg bliver aldrig træt af at kigge rundt i alle byens butikker, naturområder, caféer og mange andre tilbud som byen tilbyder.
 • Løbeture – selvom jeg har svært ved at sparke mig selv afsted, så er jeg altså vild med følelsen og energien det giver at løbe en tur. Det må jeg huske at minde mig selv om næste gang, jeg skal afsted.
 • Kaffe! Morgenkaffen til at sparke dagen i gang med er, for mig, uundværlig. Så den skal med på listen. DOg er jeg også pjattet med kaffe på andre tider af døgnet – især hvis den nydes i godt selskab!
 • Chokolade – og i alle afskygninger! Men hvem bliver også træt af det? 😉
 • Ferie! Jeg er vild med selv at disponere over min tid. Tid er noget af det bedste, og det er fantastisk at have godt med tid til alle de ting, som man gerne vil fylde sine dage med. Grunden til at ferie er så skønt, er nok at vi har hverdagene fyldt med skole, arbejde mm. Dem er jeg bestemt også tilhænger af, så længe det ikke kun er skolen og arbejdet, der fylder.
 • Fødselsdage og højtider – det samler familie og venner, og man er fælles til at fejre, give gaver og samles om begivenheder.
 • At lave mad – det er skønt at stå i køkkenet, især hvis man er fælles om madlavningen. Der er ikke noget hyggeligere!
 • Blomster. Om det er at gå forbi en smuk rosenbusk eller at pynte en vase med en stor buket på værelset, så bliver jeg ikke lige træt af at kigge på det.

Man kan helt sikkert sætte mange flere ting på listen! Dejligt er det, at man kan nyde alle de små og store ting i livet. I virkeligheden er det jo nok kombinationen af tingene og afvekslingen i oplevelser, som gør, at det ikke bliver kedeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt