Hverdagsglimt #7

10 ting du kan lave, når regnen slår på ruden

11911194_872605229499383_1506722161_nVejret i Danmark er ikke altid det bedste, så hvad kan man så lave, når det buldre uden for og regnen slå mod ruden. Jeg har ti bud lige her!

  1. Start på en ny serie, eller fortsæt med din yndlings serie! Når det regner er det noget af det hyggeligste at se en god serie!
  2. Læs en god bog og drik en god kop te. I en travl hverdag er det sjældent, man har tid til at sætte sig ned og tage sig tid til at læse. Regnvejr er en god undskyldning for at koble helt fra og drømme sig ind i en anden verden.
  3. Bage din absolutte yndlingskage! Bag en kage som du elsker og server den med en god kop kaffe i stuen med tæpper, stearinlys og god musik.
  4. Ring til en af dine gode veninder eller et familiemedlem, du ikke har snakket med i lang tid. Så kan i opdatere hinanden med alt i har oplevet det seneste stykke tid og måske aftale at lave noget sammen snart.
  5.  Sæt en god film på og find varme tæpper frem og en god kop kakao.
  6. Gør rent på dit værelse. Selvom det lyder kedeligt, så skal det jo gøres engang i mellem, og når det regner er der ingen undskyldning!
  7. Sorter ud i dit klædeskab. Find en stort sæk frem og giv alt det tøj du aldrig for brugt til den nærmeste genbrug. Så kan andre få glæde af det, og du får plads til nyt!
  8. Lav en god omgang brunch og server den for din familie! Det skaber glæde og hygge!
  9. Tjek dine yndlings netshopping steder ud og bestil en ordrer hjem, eller skriv det på din ønskeliste.
  10. Forkæl dig selv og hold en lille spadag! Tag et fodbad, læg neglelak og en god ansigtsmaske! På den måde kan du også stresse af for hverdagens mange gøremål.

Jeg håber, I har fået lidt inspiration til noget, man kan lave, når det regner. Måske har I selv nogle bud på, hvad I kan lide at lave, når vejret invitere til indendørs hygge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsglimt #7